Sedinta Foto – Trash the Dress

Trash the Dress, este un stil de fotografie de nuntă care contrastează îmbrăcămintea feminină elegantă de nunta cu un mediu atipic creând un eseu foto de contrast, frumusețe și dramatism.

Motivația pentru mirese este simbolică reprezentând sfârșitul nunții și transformarea ei de la mireasă la soție. De ce sa păstrezi rochia de nunta pentru totdeauna uitata intr-un colt pentru a nu mai fi văzută niciodată, cand te poti bucura la nesfarsit de frumusetea ei.

Până la urmă, rochia de mireasa nu are alte întrebuințări, iar sesiunea foto de dupa nunta poate include diferite tematice.. Stim prea bine ca in ziua nunții, mirii cel mai adesea sunt foarte stresați pentru că au multe sarcini de rezolvat, iar timpul este extrem de pretios si limitat si, de cele mai multe ori sedinta foto de nunta cu mirii poate avea de suferit, pot fi tensionaţi şi grăbiţi, de multe ori se intampla ca totul sa fie dat peste cap, locaţia poate fi prea îndepărtată, traseul dintre locul destinat sedintei foto si restaurant poate să dureze prea mult. Sunt mii de motive pentru care ar trebui să te bucuri de o sesiune foto Trash the Dress.

In primul rand pentru ca poți merge oriunde dorești, fără să existe presiunea că trebuie să te întorci rapid la petrecere. Poți alege un loc preferat din copilărie, un peisaj superb de munte, un loc drag voua care va starneste amintiri cu voi si despre voi, puteti incerca o experienta si peste hotare, intr-o altă țară draga sufletului vostru… Chiar dacă ziua nuntii este realizata si organizata cu plăcere, minutiozitate si cu multa dragoste, stiu că in aceeasi masura este obositor și îți consumă toată energia si de foarte multe ori nu te poti bucura de ceea ce ai visat.

Astfel că, un city break te va ajuta să îți încarci bateriile. La sedinta foto Trash the Dress te poți destinde și te poți bucura de experienta unor fotografii de colectie, fără a avea nicio retinere sau presiune. Sentimentul de libertate iti apartine in totalitate si putem surprinde imagini creative intr-un cadru de poveste. Vom avea timp suficient sa cream momente poate la care visai demult, putem aloca cat timp ne dorim fotografiilor și vei avea posibilitatea ca ideile tale, cât și ale fotografului să fie puse în aplicare, astfel încât să obții niște fotografii cu adevarat explozive.

Poti da o petrecere cu tematica Trass the Dress care poate fi romantică, elegantă, comică și chiar senzuală, unde va puteti distra pe cinste, asa cum poate nu ati reusit sa o faceti in ziua nuntii. Sedinta foto Trash the Dress cu siguranta poate fi cea mai importanta sesiune fotografica a voastra, a mirilor, iar fotografiile cu voi doi impreuna, nicioadata nu pot fi prea multe. Stai numai sa te revezi peste ani in clipele magice pe care le imortalizezi acum, si o sa realizezi cat de important si de nepretuit, a fost momentul cand cu multa inspiratie si entuziasm ai spus ,,Da ‘’ aducerii aminte si acestor clipe de magice.

Indrazniti sa va traiti iubirea liberi, oriunde, oricand asa cum simtiti, fiti diferiti si nu uitati sa pretuiti amintirile de colectie, pentru ca ele sunt cele care va vor insoti o viata si dincolo de ea, dragilor!

Cu drag, Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Nunta ta

Taguri: cel mai bun fotograf cel mai bun fotograf de nunta fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf de emotii fotograf de nunta bucuresti fotograf premium fotografia de nunta fotografie de nunta fotografii minunate fotografii pe viata fotografiimemorabile trash the dress

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj