Sedinta foto Trash the Dress – Turcia

Mirele si mireasa, ai mei doi nebuni frumosi, nu puteau sa aiba decat un fotograf la fel de nebun frumos 😃.

Cam acestea sunt avantajele unui fotograf de succes, cand spun succes ma refer la partea implinirii sufletesti.
Cam atat de mare imi e sufletul cand am posibilitatea sa trec granitele tarii si sa fotografiez momente pline de savoare si pe alte taramuri intr-o calatorie foto Trash The Dress.
‘’Liviu si Catalina au stralucit la propriu de fericire. De foarte mult timp nu am vazut atat de mult fericire si relaxare pe chipul unor miri!
Povestea lor minunata a continuat, cu o sedinta foto Trash the Dress in Instanbul, Turcia, asa ca stati aproape, urmeaza sa postez un colaj Trash the Dress, cu fotografii care va vor lua respiratia la propriu!,,

Cam asa suna ultima fraza a frumoasei mele povesti de nunta, de mai sus. Continuam in aceeasi nota cu sedinta foto Trash The Dress!

Eiii, si ce poate fi mai frumos pentru un fotograf de nunta, pe langa fotografiile premium de nunta 😄, decat fotografierea unui Trash The Dress fantastic intr-un cadru de vis.

Ce poate fi mai relaxant decat sa-ti petreci timpul asa cum iubesti cel mai tare, prin mii de cadre artistice imortalizate, prin mii de fotografii cu miri plini de viata si fotografii premium care mai de care mai spumoase.

Unde!? Pai care loc mai poate sa-ti ofere fotografii atat de pline de culoare, de gust, de arome, de viata, decat batranul, dar si inimosul si primitorul oras al tuturor posibilitatilor, Istanbul!
Cine se mai poate satura de o astfel de experienta minunata, pe care cu siguranta nu o vei uita nicioadata, martore sunt fotografiile premium de mai jos care vorbesc amplu si pline de savoarea aerului oriental…

Istanbul povestea a două orașe cuprinse între granițele aceleiași capitale, orasul vechi si nou, modest dar luxuriant.
Am alergat prin tot orasul si am atins fiecare coltisor, prin imagini care vor dainui pentru o viata in ochii si in sufletele noastre.
O experienta de neuitat, ne-am incarcat cu atat de multa energie. Cu siguranta nu o voi uita prea curand.

Opreste timpul sa-ti amintesti!
Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf cel mai bun fotograf de nunta fotograf artistic fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf de emotii fotograf de succes fotograf premium fotograf premium bucuresti fotografie de arta fotografie de concurs fotografie de nunta fotografie de nunta bucuresti fotografie de succesc fotografii premium fotografii unice sedinta foto trash the dress sedinta foto trash the dress turcia trash the dress turcia

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj