Sedinta foto Trash the Dress – Brasov

Sa fii fotograf de nunta, nu este usor. Uneori nu este usor deloc, dar dupa o nunta de vis, ca cea a Otiliei si a lui Stefan, poate una dintre cele mai frumoase nunti pe care le-am fotografiat anul trecut, de unde au rezultat niste amintiri si fotografii premium superbe si ma laud cu asta, le puteti vedea in sectiunea blog..chiar meritau sa continuam povestea si cu o sedinta foto Trash the Dress, care parol ca a fost pe cinste!

Ma apuca din cand in cand nostalgia si, cu mult dor revad fotografiile si imi aduc minte ca nici macar weekendul aglomerat si traseul lung pana in Poiana Brasov, nu ne-au stat in cale.

O zi de toamna ruginie, cu un aer cald, mangaietor, ne astepta cu un covor intins de frunze, imens, cu reflexii aurii si rosiatice. Brazii parca pareau mai impunatori ca nicioadata, zvelti, maiestuosi, serpentinele din drumul spre Poiana Brasov dezgoleau copacii foarte frumos oranduiti de-a lungul soselei line, aerul prospat de munte…ptiuuuu, mirific peisaj.

Aveam toate uneltele la indemna pentru fotografii relaxante, boeme, asa cum ne doream, facand abstractie de aglomeratia de masini si de oamenii care misunau incolo, incoacea. Zis si facut, ne-am dat frau liber trairilor, am ras, ne-am amintit momente din timpul nuntii, am alergat, am cantat, am dansat, si ne-am bucurat impreuna de 2 h de toamna, exact asa cum ni le doream.

Iubesc fotografia de nunta mai mult ca orice, imi place sa investesc aproape tot timpul in dezvoltarea acestei pasiuni, este precum un copil crescut de mic, in care am investit timpul meu si pentru care m-am dedicat in totalitate. Prin prisma aceste meserii am legat niste prietenii pe viata si stiu ca peste ani, multi isi vor aduce aminte implicit si de mine, de cel care a stat in spatele fotografiilor care le povesc momentele vietii lor. Cand eram mic visam sa devin nemuritor. Cred ca am reusit!

Investiti in amintiri, sunt de nepretuit, cu ele vom ramane pana la final..

Cu dragoste, Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf cel mai premiat fotograf fotograf arta fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf creativ bucuresti fotograf de succes fotograf emotii fotograf nunta fotograf nunta bucuresti fotograf premium fotografie bucuresti fotografie nunta fotografie premium fotografii artistice sedinta foto trash the dress

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj