Sedinta foto Trash the Dress – Balcic

Sedinta foto Trash the Dress in Balcic, Bulgaria. Fotograf profesionist de nunta peste hotare!

Suna a cliseu un pic in situatia data, o sa vedeti si de ce, dar pana una alta, putem accepta varianta asta atata timp cat traversam granitele.😀

‘’In curand veti vedea si sedinta foto Trash the Dress tot cu aceeasi protagonisti, cu frumosii meu miri Nicoleta si Ionut, pentru care va recomand sa stati foarte pe aproape.

O sa vedeti niste imagini spectaculoase, nu o ratati!,,

Cam asa suna bucuria sedintei foto mult asteptate.
De ce iubim noi fotografii profesionisti de nunta, sedintele foto After Wedding sau Trash the Dress?!
Pentru ca in cadrul unei astfel de sedinte foto, mirii sunt cei mai naturali.

Mirii cat si fotografii se simt liberi sa creeze si sa se exprime natural si libeeer. Cui nu-i place starea si sentimentul de libertate. Spuneti voi!?

Va spuneam ca expresia fotograf nunta peste hotare suna a cliseu, in situatia data.
Stiti de ce? Pentru ca Balcicul care in prezent este una dintre atracțiile turistice ale Bulgariei la Marea Neagră, a apartinut in perioada 1913-1940 de Regatul României, împreună cu restul Dobrogei de Sud. Da, exact cum vedeti!
Aici se află Castelul din Balcic, reședința de vară preferată a Reginei Maria, înconjurat de o la fel de celebră grădină botanică unicat în Europa centrală și de est, în special datorită colecției de cactuși!

Tocmai de aceea am avut un sentiment ca de acasa. M-am simtit ca si cum nimic nu e instrainat si ne putem bucura in voie, parca, de ce este al nostru.
Datorită versanților de calcar din perimetrul său, localitatea a fost supranumită Orașul Alb. Întreaga zonă a fost numită Coasta de Argint din aceleași motive.

Pentru mine ca si fotograf profesionist de nunta, a fost perfect acest studio foto natural! Balcicul ne-a ofert atat de multe oportunitati, incat ne-am putut bucura in voie de fiecare flux si reflux al Marii Negre, dar in acelasi timp si de versantii care inconjurau ca o mantie frumusetile zonei.
Nu am avut parte de foarte mult soare, dar asta nu a contat prea mult pentru noi. Fotografiile vorbesc de la sine.

Recomand Balcicul pentru fotografii premium, de colectie.
Traseul de cateva ore dus si intors, te imbie sa stiti, aveti ce admira, plus ca atunci cand ajungeti acolo va incarcati imediat cu o energie greu de descris in cuvinte.

Asa ca ma opresc din scris va las sa admirati frumusetile locului, prin ochii mei si prin viziunea mea artistica.
Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf de nunta fotogarf nunta bucuresti fotograf creativ fotograf creativ bucuresti fotograf de nunta bucuresti fotograf de succes fotograf premium bucuresti fotograf profesionist nunta fotografie creativa fotografie de nunta premium fotografie emotii sedinta foto balcic sedinta foto bulgaria sedinta foto trash the dress

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj