Fearless Photographer

Fearless Photographer este o comunitate care aduna si prezinta in acelasi loc cele mai bune fotografii de nunta din lume.

La fiecare doua luni sunt reprezentate cele mai recente colectii reale de eveniment, iar tu ca fotograf nunta iti expui cele mai expresive si mai reprezentative fotografii.

Fearless Photographer iti ofera posibilitatea sa concurezi pe plan international cu cei mai de prestigiu fotografi nunta. Aici puteti vedea cele mai valoroase fotografii nunta, de la momente emotionante cu mireasa care plange in fata unui parinte, pana la un momente extrem de expressive, cu copii, animalute, intr-un cuvant momente unice, care nu pot fi suprinse decat de un maestru al fotografiei.

De mai putin de jumate de an m-am inscris ca si membru al acestei comunitati importante, am participat, iar fotografiile mele au reusind sa obtina intr-un timp scurt titulatura de excelenta, de la AWARD, la RIGHT ON si HONORABLE MENTION, selectate ca fiind unele dintre cele mai bune fotografii nunta din lume.

Fearless AWARD se poate compara foarte usor cu un OSCAR in lumea filmului. Aceste premii imi confirma, ca pasiunea pentru fotografie nu ramane nerasplatita, iar ca fotograf profesionist reprezinta o reusita la cel mai inalt nivel.

Mai jos puteti vedea fotografiile premiate:

ISPWP

De ce cei mai buni fotografi de nunta sunt membrii ai ISPWP Societatea Internațională de Fotografi de Nunta Profesională? ISPWP este o raritate între organizațiile de fotografie de nunți. Fotografii nu pot pur și simplu să cumpere un loc ca membru al ISPWP, trebuie să-l câștige! In marea majoritate a asociatiilor internationale de fotografie inscrierea unui nou membru se plateste, diferenta o fac fotografii ale caror fotografii ies castigatoare din mii de imagini participante.
Prin aceste distinctii se fac diferentieri de clasament intre fotografi.

Cerințele noastre sunt experiența, talentul și profesionalismul. Pentru a fi acceptat, un fotograf trebuie sa aiba un portofoliu de cel puțin 50 de nunți, să-și prezinte portofoliul pentru examinare, să accepte să funcționeze conform Codului de Conduită ISPWP și să aibă patru referințe de la fotografi de top internationali. Intrarea noului membru este de asemeni votata de membrii actuali.

Pe scurt, când angajezi un fotograf ISPWP, angajezi un fotograf extrem de talentat, cu un istoric, o recunoaștere de la egal la egal și o pasiune pentru crearea unor fotografii de nuntă memorabile.

Asociatia internationala ISPWP se descrie singura, cuvintele mele sunt de prisos, ce pot sa va spun este ca am avut mari emotii atunci cand m-am inscris pentru ca stiam cata exigenta se afla in spatele acestei comunitati de fotografie internationala si stiam ca sunt foarte multi fotografi profesionisti consacrati care au renuntat in a mai incerca a se inscrie, fiind refuzati de mai multe ori la rand.

Emotiile au fost si mai mari cand mare mi-a fost mirarea si bucuria de a vedea ca sunt acceptat in comunitate din prima, si timid participand la spring contest, cu numarul minim de fotografii nunta participante, adica 4. Din 4 imagini, din mii de cadre participante, una a si fost Award la categoria Real Moments.

Un moment extrem de emotionant in carierea mea de fotograf international!

Fotografi-Cameramani.ro

Fotografi-Cameramani.ro este catalogul care aduce in acelasi loc fotografi profesionisti pe plan national!

Fotografiile memorabile, fotografiile unice, primesc o calitate, aceea de a fi castigatoare. Fiecare nunta reprezinta o provocare, dar si o mare de placere in realizarea de amintiri creative, dar si acelor fotografii care “te ingheata” si te fac sa retraiesti clipe magice.

Acest catalog este recunoscut ca fiind cel mai mare si mai important site unde fotografii nunta din Romania isi expun fotografiile.

M-am inscris cu aproximativ un an in urma, si am inceput sa particip cu fotografia de eveniment. Rezultatele n-au intarziat sa apara, avand in prezent 24 selectii ale editorilor, 3 selectii cu distinctia de fotografia zilei, cat si 7 fotografii nominalizate la concursul anual 2018, iar in 2019 ne-a adus 12 nominalizari la concursul anual de fotografie de nunta.

Realizez fotografii pentru oameni si fotografii despre oameni, in cea mai importanta zi a lor.

Va las sa va delectati cu cateva fotografiile castigatoare :

S-a inchis concursul anual 2019,  unde am reusit sa ne situam in primele 10 locuri, cu 8 dintre fotografiile noastre.

  1. Locul 3 – Befor Wedding
  2. Locul 6 – Emotii
  3. Locul 9 – Detalii
  4. Locul 9 – Grup
  5. Locul 9 – Grup
  6. Locul 10 – Culori
  7. Locul 10 – Momente Amuzante
  8. Locul 10 – Creative Fine Art

This Is Reportage

Momentele vin și pleaca într-o clipă, ce este mai prețios decât să le captezi pentru totdeauna?

This Is Reportage sărbătorește acei fotografi de nuntă care excelează în acest sens, fără a vă întrerupe ziua, să vă spună ce să faceți sau să vă solicite să repetați lucrurile. Pentru că, sunteți acolo pentru a vă căsători cu dragostea vieții voastre, nu-i așa, nu doar să participați la o ședință de fotografie? Desigur, nu avem nimic împotriva fotografilor de nuntă care se prezintă în acest mod – și, într-adevăr, este posibil ca unii dintre fotografii de pe acest site să ia deoparte mirele și mireasa pentru niște portrete, ceea ce este totul în regula- This Is Reportage  dorește sa prezinte acest lucru sub aspectul natural, nescris, creativ care surprinde momentul real al activității mirilor. Pentru că, știți, există deja sute de alte site-uri de premiere fotografica, pline cu portrete de noapte ajutate de flashuri de iluminare din afara camerei; am dorit un site în care fotografii să poată striga – și să demonstreze! – despre cât de importantă este fotografia de nuntă documentară pentru ei.

 

Dupa mai putin de un an, unde am reusit sa participam doar la jumatate din colectiile anuale, ne situam pe locul 52 dintr-un total de 100 cei mai buni fotografi de nunta din lume – This is Reporge.

WPS EXCELLENCE

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj