Fearless Photographer

Fearless Photographer este o comunitate care aduna si prezinta in acelasi loc cele mai bune fotografii de nunta din lume.

La fiecare doua luni sunt reprezentate cele mai recente colectii reale de eveniment, iar tu ca fotograf nunta iti expui cele mai expressive si mai reprezentative fotografii.

Fearless Photographer iti ofera posibilitatea sa concurezi pe plan international cu cei mai de prestigiu fotografi nunta. Aici puteti vedea cele mai valoroase fotografii nunta, de la momente emotionante cu mireasa care plange in fata unui parinte, pana la un momente extrem de expressive, cu copii, animalute, intr-un cuvant momente unice, care nu pot fi suprinse decat de un maestru al fotografiei.

De mai putin de jumate de an m-am inscris ca si membru al acestei comunitati importante, am participat, iar fotografiile mele au reusind sa obtina intr-un timp scurt titulatura de excelenta, de la AWARD, la RIGHT ON si HONORABLE MENTION, selectate ca fiind unele dintre cele mai bune fotografii nunta din lume.

Fearless AWARD se poate compara foarte usor cu un OSCAR in lumea filmului. Aceste premii imi confirma, ca pasiunea pentru fotografie nu ramane nerasplatita, iar ca fotograf profesionist reprezinta o reusita la cel mai inalt nivel.

Mai jos puteti vedea fotografiile premiate:

Fotografi-Cameramani.ro

Fotografi-Cameramani.ro este catalogul care aduce in acelasi loc fotografi profesionisti pe plan national!

Fotografiile memorabile, fotografiile unice, primesc o calitate, aceea de a fi castigatoare. Fiecare nunta reprezinta o provocare, dar si o mare de placere in realizarea de amintiri creative, dar si acelor fotografii care “te ingheata” si te fac sa retraiesti clipe magice.

Acest catalog este recunoscut ca fiind cel mai mare si mai important site unde fotografii nunta din Romania isi expun fotografiile.

M-am inscris cu aproximativ un an in urma, si am inceput sa particip cu fotografia de eveniment. Rezultatele n-au intarziat sa apara, avand in prezent 15 selectii ale editorilor, 3 selectii cu distinctia de fotografia zilei, cat si 7 fotografii nominalizate la concursul anual.

Realizez fotografii pentru oameni si fotografii despre oameni, in cea mai importanta zi a lor.

Va las sa va delectati cu cateva fotografiile castigatoare :

Contact

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: bogdan.chircan@gmail.com

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel).