Nunta Simo si Andrei

Cand m-am apucat sa fac fotografie de nunta, mi-am dorit foarte mult ca mirii mei sa se simta cei mai norocosi si cei mai fericiti!

Asta pentru ca am posibilitatea ca si fotograf profesionist, sa pun zambete pe chipurile oamenilor, chiar genul ala de zambete sincere, reale, din tot sufletul!

Cu Andrei si cu Simo, m-am intalnit in vara anului 2018, in plin sezon al nuntilor, erau in cautare de fotograf de nunta, m-au ales fara nicio ezitare, dar imi aduc aminte bine ca Andrei imi tot trimitea mesaje la scurte perioade, cred ca avea emotii cu privire la evenimentul ce urma sa aiba loc.

In general miresele sunt stresate si emotionate, dar eu m-am bucurat ca am un mire atat de interesat sa iasa lucrurile cum trebuie. Pentru mine nu a fost un stres, ci o dovada de iubire pentru viitoarea lui sotie si o mare apreciere din partea mea pentru devotamentul lui.

Felicitari, un gest de dragoste superb! Nunta lor a inceput cu pregatirile jntr-un cadru elegant, la hotel ( nume ), unde totul a decurs foarte frumos, chiar boem, dar ne-am si amuzat, ne-am distrat, asa ca a meritat fiecare banut investit, am facut cele mai frumoase fotografii de nunta in acest cadru.

Prietenii lor n-au lipsit de la aceste pregatiri importante si domnisoarele de onoare s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre! Foarte deschise la toate recomandarile, extrem de energice si de binedispuse. Sedinta foto de nunta am ales sa o realizam intr-un loc mai putin aglomerat si am optat pentru zona Cotroceni.

Asa cum le spun mereu mirilor mei, un fotograf profesionist cu adevarat nu are nevoie de spatii speciale lumini sau nu mai stiu ce artificii, ca sa poata realiza ceva spectaculos sau macar ceva acolo pentru care spera unii. Arta poate fi realizata din lucruri marunte, pe care nici nu ti le-ai imagina vreodata. Voi stiti ca ziua nuntii pentru mirii aflati in toiul evenimentului, aproape totul este un pic pe repede inainte, stres, emotii, oboseala, dar cu toate astea Dumnezeu parca-ti trimite oameni in cale ca sa iti trezeasca constiinta. Dupa aproximativ 10 minute de fotografiat, Andrei si Simo erau tare ingandurati cu privire la pregatirile ce se efectuau la restaurant, asa ca isi doreau sa mearga cat mai repde acolo.

Intre timp un domn iese din curte si le spune: ,,Copilasi, profitati de momentele acestea si faceti fotografii, fotografiile de nunta sunt pentru o viata, ele va vor bucura peste ani atunci cand le veti revedea, asa ca acordati putin timp artistului fotograf. Atat de preocupat a fost dumnealui, incat ne-a invitat si in curte sa facem cateva fotografii sub o bolta de trandafiri, ingriji cu migala, de o frumusete orbitoare. Tin sa-i multumesc acelui domn, care mi-a atins sufletul, parca cineva l-a trimis sa spuna acele cuvinte. Nimic nu e intamplator!

A inceput si petrecerea, unde ne-am distrat atat de mult incat, mai aveam un putin si intram si eu in hora. Emotii, dansul mirilor, distractie cat cuprinde, lacrimi pline de emotii, toate acestea surprinse prin ochii unui fotograf de nunta… Cu drag, Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf de nunta bucuresti fotograf emotii fotograf premiat fotograf premium fotograf premium bucuresti fotograf profesionist fotograf profesionist de nunta fotografie creativa fotografie de nunta top fotografi de nunta

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj