Nunta Silvia si Marius

Fotografia de nunta, nu este despre fotograful profesionist care creeaza, ci despre mirii care sunt fotografiati.

Fotograful profesionist de nunta este cel care isi pune amprenta, prin stilul artistic.

Ma aflam pe Aeroportul din Paris, iar un numar de Brazilia ma apeleaza, initial nu am raspuns, nu m-am gandit ca poate sa fie un potential client, l-am apelat pe Whatsapp sa vad despre ce este vorba, mi-a raspuns Marius, care mi-a spus ca vine din partea unei recomandari si ca si-ar dori tare mult sa le fiu alaturi la nunta ca fotograf.

Am povestit foarte mult la telefon, de nu mai conteneam cu discutia, iar cand am ajuns in Romania, ca orice fotograf profesionist mi-am sunat viitorii miri pe Skype, unde ne-am cunoscut si unde am impartasit impresii, cum imi place de obicei sa fac. Nu las lucrurile nepuse la punct, deloc!

Zis si facut, Silvia este una dintre cele mai expressive mirese pe care le-am fotografiat, iar Marius un tip atat de relaxat, cred ca aerul sic de Lima, din frumoasa Brazilie l-a facut sa fie asa. Acolo au locuit ani la randul. Aaa, uitasem sa va precizez, cei doi proaspat insuratei, au si o minune de fetita care a fost foarte geloasa pe mami si pe tati, pe tot parcursul sedintei foto. Norocul meu a fost ca ne-am imprietenit si pana la urma am avut o partenera de incredere langa mine, care m-a sustinut pe deplin.

Va las mai jos imaginile fotografice, pe care le-am imortalizat la nunta magica a celor 3 exotici cu mult spirit brazilian.

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf de nunta fotograf bucuresti fotograf de nunta profesionist fotograf nunta fotograf nunta bucuresti fotograf premium fotograf premium bucuresti fotograf profesionist fotografie bucuresti fotografie creativa fotografie de arta fotografie de nunta fotografie de nunta bucuresti

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: bogdan.chircan@gmail.com

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj