Nunta Otilia si Stefan

Nici nu stiu cum sa ma prezint. Am fost fotograful lor de nunta, asta e clar, dupa cum se poate observa 😀.
Nu doar ca am fost fotograful de nunta, dar m-am simtit la propriu ca un membru al familiei..ca un prieten bun si de pus la rana, un sentiment ca ne cunoastem de multa vreme m-a urmarit de la inceput pana la sfarsitul …si nu, nu glumesc!
Miri relaxati, nasi foarte deschisi la tot, parinti si mai relaxati si plini de bucurie si fericire..
Cadrul de vis unde a avut loc evenimentul nuntii, de la domeniul Wolkendorf Bio Hotel&Spa, Rasnov, Brasov mai exact, ne imbia pur si simplu la multe fotografii artistice, cu o atitudine relaxanta de toata invidia..miri inconjurati numai de prieteni nebuni, dar frumosi din cale afara.
Un mediu propice pentru o nunta de-ti ramane in suflet pentru mult timp inainte.
De Oty si Stefan, ce sa zic, jos palaria! Deschisi, frumosi, dedicati, toate ingredientele necesare ca sa-i iubesti si sa fii mandru ca esti fotograf de nunta. Petrecerea nuntii o nebunieeeee reusita. Energie, veselie, distractie, explozie de emotii si reactii, dans pe nerasuflate..
Mie mi-au incarcat sufletul numai cu sentimentul ala de baaai ce tare e sa fii fotograf  nunta!!! Cel mai tare sentiment pe care poti sa-l simti vreodata!

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: blog fotograf cel mai bun fotograf fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf de emotii fotograf de nunta bucuresti fotograf eveniment fotograf familie fotograf nunta premium fotograf nunti fotograf profesionist fotografie arta fotografie artistica fotografienunta fotografiimemorabile fotografnuntabucuresti fotografnuntaromania top fotografi totul despre nunta

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj