Nunta Nicoleta si Ionut

Nico si Ionut, dragii mei, vreau sa incep prin a va multumi in primul rand pentru increderea pe care mi-ati oferit-o, cu un fotograf de emotii, cu un fotograf nunta trebuie sa ai o chimie, sa simti ca acel fotograf iti poate implini cel mai frumos vis, acela de reusi sa creeze cele mai minunate imagini….imagini prin care sa va regasiti pentru eternitate.

Trebuie sa recunosc ca si eu am fost un pic emotionat, probabil ca si voi. Ne- am cunoscut cand voi erati in Anglia, eu in Romania.

Ne- am intalnit la Cluj :), o zona pe care nu o cunosteam foarte bine.

Din pacate nu ne vazusem deloc inaintea nuntii din cauza distantei si ma gandeam la interactiune, la conexiunea dintre noi, speram sa exista acea chimie, imi doream ca toate lucrurile sa iasa perfect, locurile imi dadeau emotii, zona ardealului este o zona plina de traditii, foarte renumita pentru ca inca se pastreaza cu mare sfintenie.

Pe scurt totul era un necunoscut si eu nu voiam sa va sperii foarte tare cu stilul meu agitat, de, asa suntem noi cei de pe meleagurile sudice. Dar voi oameni faini mi-ati oferit incredere de la inceput, v-ati relaxat si lucrurile au iesit exact asa cum imi doream, oameni ospitalieri, jos palaria, iar imprejurimile magnifice.

Promit ca data viitoare vom inchina si un pahar de palinca, nu o mai ratez nicicum!

Zis si facut, ne-am vazut, ne-am placut si ce a ramas de facut, am trecut la treaba..

O nunta unde traditiile si modernul s-au impletit nemaipomenit de frumos si de natural, am ras, am plans, am glumit, am muncit cu drag si din suflet.

Va multumim pentru ca ne-ati facut sa ne simtim ca intr-o familie si va dorim o viata incununata numai cu realizari pe toate planurile!

Enjoy the photos!

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: fotograf bucuresti fotograf de emotii fotograf nunta fotografie bucuresti fotografie de nunta ionut nicoleta nicoleta si ionut

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: bogdan.chircan@gmail.com

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj