Nunta Nicoleta si Ionut

Ca fotograf de nunta intampini multe situatii si auzi si mai multe povesti. Atunci cand m-am intalnit cu minunatii mei miri si protagonisti ai fotografiilor de nunta de mai jos, m-am blocat la propriu!
Imi spuneau pe vremea aceea, adica exact acum un an, ca au facut o selectie de 75 fotografi de nunta din care vor sa aleaga. M-am blocat la propriu, chiar era o situatie nemaiintalnita pentru mine ca si fotograf. Am trecut repede peste socul vestii si am aflat cu stupoare ca sunt printre primii ales pentru intalnire. Nu aveam de ales decat sa fiu eu cel natural, sa le explic exact ce sunt eu ca si fotograf profesionist de nunta, le-am povestit despre viziunea mea asupra cursului unei nunti. Stiu ca am ras foarte mult impreuna, am zambit, am povestit aproape toate detaliile nuntii lor, ne-am sfatuit uitand cu desavarsire ca mai sunt multi fotografi la rand, cu care asteapta sa se intalneasca. Am plecat extrem de fericit ca intalnisem niste oameni cu adevarat superbi si chiar ma gandeam ca le pot sta la dispozitie oricand cu un sfat, chiar daca poate nu voi fi eu fotograful lor de nunta.
Eii, si uite asa am ajuns sa le fiu alaturi chiar in ziua cea mare, ziua nuntii, m-am simtit extrem de implinit ca fotograf de nunta, a fost cea mai mare apreciere pe care o puteam simti vreodata. Din 75 de fotografi nunta sa fiu the ONE 😀
Evenimentul nuntii a fost unul spectaculos, intr-o locatie splendida, Palatul Stirbey, absolut minunat, cu multe perspective de cadre si fotografii, unde am putut sa ne desfasuram pe masura asteptarilor.
Ceea ce ma umple si mai tare de bucurie si ma implineste ca si fotograf de nunta, este faptul ca dupa au cu primit toate fotografiile nuntii, mi -au transmit urmatoarele: “esti si ai fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o luam vreodata”!
In curand veti vedea si sedinta Trash the Dress tot cu aceeasi protagonisti, cu frumosii meu miri, pentru care va recomand sa stati pe aproape. O sa vedeti niste imagini spectaculoase, nu o ratati!

Fotograf nunta,
Bogdan Chircan Photographer

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cei mai buni fotografi cel mai bun fotograf fearlessphotographer fotograf bucuresti fotograf de emotii fotograf de nunta fotograf de nunta bucuresti fotograf eveniment fotograf nunta bucuresti fotograf nunta premium fotografia de nunta fotografie artistica fotografie bucuresti fotografie de nunta fotografienunta fotografiimemorabile fotografnuntabucuresti fotografprofesionist top fotografi

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj