Nunta Lili si Marin

Intotdeauna mirii mei sunt cei mai frumosi, cei mai cei, iar fotograful de nunta trebuie sa fie in sufletul lor, cel mai cel pentru o viata intreaga! Asa am ramas si noi!

Lili si Marin au vrut sa ne cunoastem la o cafea, in urma vizionarii fotografiilor de la nuntile cu care ma mandream pe pagina, unii dintre mirii de acolo, tare dragi mie, fiind chiar prieteni si cunostinte cu acestia!

Fotograful de nunta ar trebui sa fie persoana care in ziua evenimentului, dar si inaintea aceastuia, sa isi ajuta mirii cu diferite sfaturi de organizare a nuntii, cu recomandari pentru diferite serviici de nunta, dar nu in ultimul rand, sa fie prietenul, ce-i va face pe proaspetii insuratei, sa se relaxeze si sa simta ca plutesc in ziua cea mare.

Exact acesta ar trebui sa fie sentimentul, ca plutesc si atat! Datoria mea a fost dusa pana la capat cu brio pentru ca ai mei frumosi, m-au ascultat pana la ultimul detaliu, mi-au acordat timp pentru sedinta foto din ziua nuntii, totul a descurs perfect, perfect si ma bucur tare mult ca am intalnit oameni faini ca ei, oameni calzi care au facut tot posibilul sa te ajute si nu sa te incurce.

Dragilor, ma bucur ca v-am cunoscut, atat pe voi cat si pe minunatia voastra de baietel! Fotografia este despre oameni, despre emotii si trairi reale si unice!

Va imbratisez pe toti, Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf cel mai bun fotograf de nunta fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf de emotii fotograf de nunta fotograf de nunta bucuresti fotograf de top fotograf eveniment fotograf premium fotograf profesionist fotografie nunta top fotografi

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj