Nunta Irina si Andrei

Despre frumosii mei miri Andrei si Irina, numai cuvinte la superlativ. De ce spun asta!?
Pai sa fii fotograful de nunta al unui multiplu campion de inot si o profesoara de muzica, mai exact profesoara de pian, inseamna multa responsabilitate. Amandoi sunt artisti, arta si frumosul le curg prin vene, iar eu ca si fotograf de nunta trebuia sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor, fara echivoc!
Doi tineri frumosi, campioni, nu pot avea la nunta lor, decat un fotograf de nunta premium!
Intalnirea cu cei doi, a fost asistata si de tatal lui Andrei, un domn in adevaratul sens al cuvantului, dar si un om fain, de o calitate deosebita, a carui prezenta a fost o mare placere!
Am povestit si am despletit amintiri si povesti de-o viata, de am plecat cu sentimentul extraordinar cum ca i-as fi cunoscut de ani de zile! Un sentiment de milioane de cuvinte!

Mirii mei frumosi erau deja hotarati sa semnam contractul si sa ne distram pe cinste in ziua cea mare.

Ziua in care Andrei si Irina si-au unit destinele pentru o viata, a inceput devreme, cununia civila fiind urmata de pregatirile acestora pentru cununia religioasa.
O sa vedeti mai jos, ce inseamna sa fii campion, incununat cu foarte multe medalii si cand spun multe, chiar ma refer la sute de medalii.
Nu puteam sa nu imortalizez si treaba asta, asa ca l-am chinuit pe Andrei un pic, pentru scoate o fotografie perfecta, pentru a pune-o undeva in rama sufletului si a mintii pentru eternitate!
Au urmat pregatirile superbei mele mirese, unde am imbinat detaliile si trairile, totii prietenii, familia mirilor erau super, super emotionati.
Pentru ca timpul s-a scurs repejor, am hotarat sa facem o sedinta foto rapida si inedita, in curtea bisericii ( biserica Sfanta Mina ), timp de 5 min si la restaurant, timp de 2 minute.

Aceasta a fost sedinta noastra, o sedinta foto minunata, de unde au iesit niste fotografii splendide pe care le puteti privi mai jos!

Evident ca a fost o petrecere de nunta fara cuvinte, cu multe clipe distractive, unde am suprins reactii extrem de puternice si extrem de autentice!
Ati fost voi, asa cum sunteti naturali, frumosi, expresivi, iar in spatele vostru si pe urmele voastre, am stat eu si am avut grija sa inghet fiecare gest si fiecare grimasa, ca sa va puteti trai magia in fiecare moment pe care il veti privi de acum inainte!
Totul a trecut super, super repede, dar in primavara aceasta ne asteapta o sedinta foto Trash the Dress de neuitat!❤️

Va super imbratisez,
Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf fotograf creativ fotograf de nunta fotograf de nunta bucuresti fotograf de top fotograf eveniment fotograf premium fotograf profesionist fotografie artistica fotografie de nunta

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj