Nunta Dana si Adi

Chimie, a fost chimia perfecta! Dana si Adi au vibrat cu stilul meu de fotografie de nunta, iar pentru ei nu am fost decat fotograful de nunta, ci si prieten, asa cum ar trebui sa fie fotograful pentru toate viitoarele mirese.

De aceea imi place sa imi cunosc personal mirii, viitorii mei miri, pentru ca aceasta chimie este extrem de importanta, trebuie sa le ascult dorintele, dar si ei trebuie sa asculte sfaturile pe care eu le ofer. Sincer, cred ca as putea sa repet nunta asta de 100 de ori fara sa ma plictisesc, acelasi sentiment l-am avut si cand ne-am intanit.

A fost un vibe atat de puternic, incat am avut impresia ca ne cunoastem de ani de zile si acum venise momentul mult asteptat, iar eu ca un bun prieten trebuia sa le stau alaturi.

A fost o nunta relaxata, fara traditii, fara zgomote, fara tipete, o nunta natrala si altfel, unde oamenii s-au bucurat de momentele lor, si-ai trait fericirea si dragostea linistiti si unde au servit un pahar de sampanie intr-un cadru intim, pe plaja in Mamaia Nord ( Marina Surf )si unde se simtea briza apei si adierea usoara a vantului pe nisip.

Locatia, a fost virgina pentru un astfel de eveniment, totul s-a organizat special pentru Dana si Adi, totul a fost pus la punct in detalii si asa cum trebuie pentru cei doi indragostiti.

Cea mai buna prietena a Danei, i-a facut aranjamentele si tematica. Am fost ca intr-o familie! Totul a fost perfect, m-am simtit extraordinar, alaturi de oameni extraordinari, pe care ii imbratisez, ii iubesc si ma bucura de fiecare data atat de mult momentul revederii cu ei!

Va imbratisez, Bogdan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cei mai buni fotografi de nunta cel mai bun fotograf de nunta fotograf creativ fotograf creativ bucuresti fotograf de nunta fotograf premiat fotograf premium fotograf premium bucuresti fotograf profesionist bucuresti fotografie artistica fotografie de arta fotografie de nunta fotografie premium

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj