Nunta Catalina si Liviu

Energie maxima din partea voastra, dragi miri, de asta are nevoie un fotograf de nunta profesionist, sa simta din partea mirilor lui.
Evident un fotograf de nunta care sa si stie ce sa faca cu energia voastra! 🙂
Este foarte important ca energia mirilor din ziua nuntii sa fie una exploziva, plina de expansivitate, deoare aceasta se transpune cu usurinta in fotografii si instantanee memorabile.

I-am cunoscut pe Liviu si pe Catalina in cafeneaua F64, au venit atat de energici, de parca urma sa inceapa petrecerea chiar atunci!

Doi oameni minunati, pe care i-am fotografiat si alaturi de care m-am distrat copios si m-am simtit extraordinar.
Stiti cum e nunta la romani, plina de traditii, dar si acestea pot decala cu usurinta anumite momente, insa pot sa va recunosc ca le ador, adica mi se pare ca sunt atat de autentice, atat de pline de necunoscut ca in orice moment se poate intampla ceva inedit.
Totusi aceste momente ale nuntii au si un farmec special, si imi place sa le vanez de fiecare data.

Am fotografiat extrem de multe nunti si credeti-ma ca toate, dar absolut toate nuntile au avut traditii diferite si momente unice, care in mod absolut le-au diferentiat unele de altele. Nici o nunta nu a semanat cucealalta. Ce pot sa imi doresc mai mult ca si fotograf de nunta, decat nunti extrem de autentice!

Asa ca impreuna cu Liviu si Catalina, ne-am distrat, petrecerea a fost animata de celebrul Axinte, iar Liviu si Catalina au stralucit la propriu de fericire. De foarte mult timp nu am vazut atat de mult fericire si relaxare pe chipul unor miri .

Povestea lor minunata a continuat, cu o sedinta foto Trash the Dress in Instanbul, Turcia, asa ca stati aproape, urmeaza sa postez un colaj Trash the Dress, cu imagini care va vor lua respiratia la propriu!

Cu dragoste,
Bogdan Chircan

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: cel mai bun fotograf fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf de nunta fotograf de nunta bucuresti fotograf de nunta profesionist fotograf nunta bucuresti fotograf premium fotografia de nunta fotografie arta fotografprofesionist

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj