Nicoleta & Ionut 02.06.2018

Nicoleta & Ionut 02.06.2018

Nico si Ionut, vreau sa incep prin a va multumi in primul rand pentru increderea pe care mi-ati ofert-o, trebuie sa recunosc ca si eu am fost un pic emotionat, probabil ca si voi.

Din pacate nu ne vazusem deloc inaintea nuntii din cauza distantei, si ma gandeam la interactiune, la conexiunea dintre noi, speram sa exista acea chimie, imi doream ca toate lucrurile sa iasa perfect, locurile imi dadeau emotii, zona ardealului este o zona plina de traditii, foarte renumita pentru ca inca se pastreaza cu mare sfintenie.

Pe scurt totul era un necunoscut si eu nu voiam sa va sperii foarte tare cu stilul meu agitat, de, asa suntem noi cei de pe meleagurile sudice. Dar voi oameni faini mi-ati oferit incredere de la inceput, v-ati relaxat si lucrurile au iesit exact asa cum imi doream, oameni ospitalieri, jos palaria, iar imprejurimile magnifice.

Promit ca data viitoare vom inchina si un pahar de palinca, nu o mai ratez nicicum!

Zis si facut, ne-am vazut, ne-am placut si ce a ramas de facut, am trecut la treaba..

O nunta unde traditiile si modernul s-au impletit nemaipomenit de frumos si de natural, am ras, am plans, am glumit, am muncit cu drag si din suflet.

Va multumim pentru ca ne-ati facut sa ne simtim ca intr-o familie si va dorim o viata incununata numai cu realizari pe toate planurile!

Enjoy the photos!

Contact

Contact Me

Online

By clicking here: bogdan.chircan@gmail.com

By filling the contact form: Contact

You will receive a response in less than 24 hours.

Call Me

Easiest and fastest way to get in touch is by calling me at +40764503476 (you can click on this number directly to call).