Botez Anastasia

Fotograf de nunta si botez la nivel de arta. Asta aud la fiecare intalnire: esti fotograful pe care mi-l doresc la toate evenimentele din familia noastra, pentru creativitatea forografiilor tale, nu am putut trece nepasatori.

Ana si Lucian, un cuplu perfect care m-au ales sa le fotografiez botezul bebelinei lor, de o blandete rara, o buburuza zambitoare si plina de energie.

Fiind unele dintre primele evenimente pe care le-am fotografiat la inceput de an, le-am pregatit o surpriza si la maxim 2 zile dupa eveniment postand un set de fotografii de la botezul lor.

Au fost extrem de surprinsi si tare incantati sa vada fotografiile de la botez intr-un timp atat de scurt si dupa spusele lor atat de impecabile, creative, superbe si extraordinar de bine executate, fotografiile le puteti vedea si voi mai jos.

Eu va multumesc inca o data pentru toata increderea acordata si ma bucur ca am reusit sa nu incetez sa va surprind.

Bucurati-va de fiecare clipa pe care vi-o ofera viata si nu uitati ca la final veti ramane cu investitia in aceste clipe imortalizate care va vor readuce aminte cu nostalgie de toti ce ati trait frumos si sincer candva.

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: #celmaibunfotograf #celmaibunfotografdenunta #fotografbotez #fotografbucuresti #fotografcreativ #fotografiecreativa #fotografiedearta #fotografiedebotez fotografnuntabucuresti

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj