Botez Alexandra

Prima fotografie de botez pentru 2020, asa am inceput eu anul excelent, alaturi de oameni deosebiti.

Energie maxima pentru evenimentele de nunti si botezuri ce urmeaza sa vina, asta pot spune despre un 2020 plin si cu multe realizari fotografice pe masura.

Lory m-a contactat inca din luna Decembrie pentru a pune la punct detaliile pentru botezul micutei lor. A fost chimia perfecta si asta mi-a si specificat cand am ajuns la ei acasa, ca atunci cand a vazut fotografiile mele, pur si simplu m-a sunat, fara sa ezite vreo secunda.

A simtit din prima clipa ca vor ca eu sa fiu fotograful crestinarii micutei lor. Totul a decurs perfect, pregatirile, biserica, fotografiile cu parintii, fotografiile cu bunicii, cat si petrecerea unde toti invitatii s-au distrat pe cinste.

Chiar a fost un moment extrem de frumos, unde ne-am simtit mai ceva ca acasa, alaturi de oameni cu adevarat extraordinari. Sper sa vizionati fotografiile de la botezul micutei noastre, cu mare placere.

Categorii: Fotograf nunta Fotografie de nunta

Taguri: #celemaibunefotografii #celmaibunfotograf #fotografbotezbucuresti #fotografcreativ #fotografdebotez #fotografdenunta #fotografiebotezbucuresti #fotografiedebotez #fotografiedebotezbucuresti #fotografiepremium #fotografpremium fotografnuntabucuresti

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj