Best Of 2019

Am cea mai frumoasa meserie din lume, sunt fotograf de nunta, iar  sezonul  2019  s-a incheiat, fotografia de nunta ma face sa zburd.

Fotografiile de nunta pe care vi le prezint mai jos, sunt unele dintre cele mai bune fotografii de nunta pe care le-am realizat pana in present.

Atunci cand esti pasionat de fotografie si mai exact pasionat de fotografie de nunta, totul trebuie sa iasa perfect, munca asidua, placerea din momentul declansarii, dar nu in ultimul rand, imaginatia si creativatea te vor duce acolo unde iti doresti sa fii.

Simt atat de profund fiecare moment pe care il imortalizez, incat vizionez deja fotografia finala. Fericirea pe care o am de fiecare data cand primesc mesaje din partea mirilor mei, prietenii mei de astazi, nu face decat sa ma motiveze si sa ma faca sa continui, mai puternic si mai devotat.

2020 vine cu o energie excelenta, simt ca va fi un an Legendar.

Multumesc tuturor, pentru increderea acordata, va imbratisez cu drag

Categorii: Fotograf nunta Nunta ta

Taguri: cel mai bun fotograf cel mai bun fotograf de nunta cele mai bune fotografii de nunta fotograf bucuresti fotograf creativ fotograf de nunta fotograf de nunta bucuresti fotograf de top fotograf nunta fotograf nunta bucuresti fotograf nunta profesionist fotograf premium fotografie artistica fotografie de nunta

Contact Whatsapp

Contacteaza-ma

Email

Apasand aici: [email protected]

Folosind formularul de contact

Vei primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Suna-ma

Cel mai simplu si usor mod de a ma contacta este telefonic. +40764503476 (poti apasa direct pe numar pentru apel) sau prin Whatsapp - Trimite mesaj